Mehanska blokada menjalnika in volana

V Sloveniji letno ukradejo in odvzamejo od 1100 do 1300 motornih vozil. Tatvine in odvzemi so bili v zadnjih letih v manjšem porastu. Po še ne v celoti obdelanih statističnih podatkih so lani odtujili 1220 motornih vozil, od katerih je bilo 738 osebnih avtomobilov, 234 koles z motorjem, 57 motornih koles in 191 drugih vozil. Vgradnjo S-CAR LOCK naprav lahko opravite pri nas in se mirno naspite!

Z VGRAJENO KLJUČAVNICO S-CAR LOCK VAM ZAVAROVALNICA PRIZNA POPUST PRI KASKO ZAVAROVANJU!

Navodila za uporabo: Vsi spodaj navedeni modeli mehanske blokade menjalnika so konstruirani tako, da menjalnik blokirajo izključno v položaju “vzvratno” ali “parking” (pri avtomatskih menjalnikih). Vzdrževanje: S-CAR LOCK zaščitni sistem ne zahteva posebnega vzdrževanja.

S-CAR LOCK
BEAR LOCK

MEHANSKA BLOKADA MENJALNIKA

Zaklepanje: ročico menjalnika potisnite v položaj vzvratne vožnje ali parking pri avtomatskem menjalniku. Nalahno pritisnite telo ključavnice (obloženo z gumo) in ga obrnite v nasprotni smeri urinega kazalca do končnega položaja. Odklepanje: Vstavite kodirni ključ v ključavnico in ga zavrtite v smeri urinega kazalca, pri čemer se ključavnica vrne v položaj odklenjeno.

  • blokira ročico menjalnika v položaju vzvratno
  • izdelana je iz najtršega kaljenega jekla
  • odporna je na rezanje vrtanje in podhladitev
  • za zaklepanje ni potreben ključ
  • ključavnico odklepa ključ, kateremu se ne da izdelati dvojnika
  • 5 letna garancija

Cena: 390 EUR (v ceno je vključena montaža)

POSKUS NEPOOBLAŠČENEGA ODPIRANJA S-CAR LOCK KLJUČAVNICE

Kot že velikokrat doslej tudi ta poizkus neuspešen

MEHANSKA BLOKADA VOLANSKEGA SISTEMA

Avtomatski zaklep krmiljenja je nameščen v avtomobilih z avtomatskim menjalnikom. Po montaži, postane sestavni del volanskega droga. Njegova učinkovitost je odvisna od celotne krmilno imobilizacije z avtomatskim sistemom blokiranja

Estetsko in udobno

Sistem za zaklepanje ne posega v stil notranjosti avtomobila. Sistem je ergonomski in ne zahteva veliko prostora. Samo blokado ni težko uporabljati, saj se upravlja s ključem.

Montaža brez tveganja

Namestitev krmiljenje poteka v pooblaščenih servisih in traja samo nekaj ur. Obisk v servisni garaži je obvezen, saj je poseg mogoče opraviti samo z posebno opremo.

Varnost potnikov

Zaklepanje krmiljenja ne vpliva na varnost in udobnost vožnje. Poleg tega je njegov sestav ne zmanjša učinkovitost zračne blazine, v kolikor pride do čelnega trčenja.

Imate vprašanje?

Uporabite kontaktne podatke in pridobite vse potrebne informacije.

  • 01 / 512 1598

  • 041 / 725 709

NUDIMO SISTEME, KI PREPREČUJEJO KRAJO AVTOMOBILA!

STOPITE V STIK