Parkirni senzorji za zadaj

Vsakemu vozniku se zgodi, da išče parkirni prostor pa ga ne najde, če pa že je le ta majhen, vozilo pa je veliko. Ker nismo prepričani ali bomo brez udarcev vozilo parkirali, pač ne parkiramo. Ali pa se vseeno spustimo v parkirno avanturo in poškodujemo lastno ali pa celo tuje vozilo. Morda parkiramo na nepreglednem delu ali pa iz vozila enostavno ne vidimo dovolj dobro in vozilo poškodujemo na kakšnem količku ali pa ogrozimo življenje in zdravje najbližjih.

Zato smo za vas pripravili ponudbo, ki jo omogočajo le prestižnim znamkam in modelom in sicer PARKIRNE SENZORJE. Senzorji delujejo tako, da nas opozarjajo v notranjosti kabine z zvočnim signalom. Bližje smo oviri hitrejši je tempo piskanja. Tako natančno vemo koliko še imamo do ovire. Naložba se obrestuje praktično prvič, ko ne ogrožamo lastne in tuje lastnine. Vsi senzorji ki jih vgrajujemo so zelo kakovostni kar dokazuje tudi to da imajo dve letno garancijo. Senzorje vam lahko prebarvamo tudi v barvo Vašega avtomobila. Montiramo tudi senzorje italijanskega prizvajalca MED.

Že več kot 40 let je italijansko podjetje MED Automotive sinonim za tehnologijo, inovacije ter zanesljivost v avtomobilski industriji širom sveta. Trenutno je podjetje MED Automotive eno izmed vodilnih proizvajalcev varnostnih sistemov za vse vrste avtomobilov, kamperjev ter tovornih vozil, kot so naprimer alarmni sistemi, blokade motorja, satelitsko sledenje ter parkirni senzorji.

Od leta 1971 si podjetje MED prizadeva trgu avtomobilske industrije ponuditi učinkovite ter inovativne izdelke, s katerimi poskušajo kar najbolje zadovoljiti vsakdanje potrebe po varnosti različnih uporabnikov. Njihovi izdelki so narejeni po najvišjih standardih in ponujajo kar najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Parkirni senzorji MED S – CENA Z MONTAŽO 180€

Enostavni komplet, ki vsebuje 4 ultrazvočne senzorje, centralno enoto, inštalacijo, piskač ter ves potrebni material za montažo. Senzorji imajo možnost vgradnje iz prednje strani odbijača ter se jih lahko vgradi tako na ravne kot tudi na kotne odbijače, saj komplet vsebuje najrazličnejše kotne nastavke. Možnost barvanja sond v barvo vozila.

Tehnične lastnosti:

 • razpon delovanja sond od 1,5 m – 0,5 m
 • vsak senzor je posebej povezan s centralno enoto in deluje neodvisno
 • povezovalni kabli senzorjev s centralno enoto so sestavljeni iz dveh delov, ločijo jih vodotesni konektorji (lažja montaža / demontaža)
 • možnost regulacije dometa senzorjev
 • možnost brisanja fiksnih ovir (vlečna kljuka, rezervna guma)
 • premer sond 18 mm
 • delovna napetost 12V

Parkirni senzorji MED E – CENA Z MONTAŽO 200€

Komplet vsebuje 4 ultrazvočne senzorje, centralno enoto, inštalacijo, piskač ter ves potrebni material za montažo. Senzorji imajo možnost vgradnje iz prednje strani odbijača ter se jih lahko pobarva v barvo vozila. V centralni enoti nameščen potenciometer,  ki omogoča nastavitev različne višine sevanja.

Tehnične lastnosti:

 • max. Višina vgradnje 50 cm
 • razpon delovanja sond od 1,5-0,5 m
 • vsak senzor je posebej povezan s centralno enoto in deluje neodvisno
 • dvodelni povezovalni kabli, ločeni z vodotesnimi konektorji
 • na centralni enoti ločeni vhodi za priključitev piskača in displaya
 • opcija kompleta z displayom
 • ozek ter zaobljen rob senzorja (lepši izgled)
 • premer sond 22 mm
 • delovna napesto 12V

PARKIRNI SENZORJI MED 4R

Komplet vsebuje 4 digitalne senzorje, ki se lahko vgradijo v vsako vozilo s plastičnimi ali kovinskimi odbijači. Bistvo tega kompleta je, da se senzorji lahko vgradijo iz zadnje strani odbijača, kar pomeni poravnanost senzorjev s samim odbijačem in s tem izgled enak originalom. Senzorje lahko barvamo v barvo vozila.

Tehnične lastnosti:

 • možnost 5 načinov montaž (s sprednje ter zadnje strani odbijača – ravno ter pod kotom)
 • možnost montaž ekstra velikih kotov iz prednje strani
 • možnost programiranja najrazličnejših funkcij z dvema tipkama na centralni enoti: nastavitev začetka zaznavanja ovire za zunanja dva senzorja posebej ter notranja dva posebej, stop cona za zunanje in notranje senzorje posebej, nastavitev glasnosti piskača – 3 stopnje, redukcija občutljivosti senzorjev pri vozilih z vlečno kljuko ali rezervnim kolesom na zadnjim vratih in še veliko več
 • možnost priključitve displaya
 • delovna napesto 12/24 V

PARKIRNI SENZORJI META SYSTEM EASY PARK S PISKAČEM – Cena z montažo 180€

Predstavljamo Vam novo generacijio parkirnih senzorjev proizvajalca MetaSystem.
Senzorje Easy park odlikuje:
Enostavna monaža iz zunanje strani odbijača
Lahko se barvajo v barvo vozila
Aktivirajo se v vklopu vzvratne prestave
Nastavitev občutljivosti (do 1.5 metra)
Lahko jih montiramo v osebne avtomobile, dostavna vozila, avtodome…
Mute opcija

PARKIRNI SENZORJI META SYSTEM EASY PARK Z DISPLAYEM – Cena z montažo 200€

Predstavljamo Vam novo generacijio parkirnih senzorjev proizvajalca MetaSystem.
Senzorje Easy park odlikuje:
Enostavna monaža iz zunanje strani odbijača
Lahko se barvajo v barvo vozila
Aktivirajo se v vklopu vzvratne prestave
Nastavitev občutljivosti (do 1.5 metra)
Lahko jih montiramo v osebne avtomobile, dostavna vozila, avtodome…
Mute opcija

PARKIRNI SENZORJI META SYSTEM ACTIVE PARK 4/14 (ZADAJ) – Cena z montažo 220€

Komplet 4 senzorjev, ki jih lahko namestimo zadnji odbijač.

LASTNOSTI:

– miniaturni senzorji (premer 14 mm)
– vodoodporni priključek (IP67)
– notranja ali zunanja vgradnja (zunanja opcijsko s kitom nastavkov – šifra:08020087
– MUTE funkcija za avtoradio
– enostavna montaža

PREDNOSTI:

Nevidnost: – možnost barvanja v barvo karoserije
Prilagodljivost: regulacija občutljivosti; maskiranje za uporabo z vlečno kljuko ali če je rezervno kolo montirano na prtljažnih vratih možnost izklopa pri priklopu prikolice

VGRADNJA SPREDAJ – Senzorje active park 4/14 lahko vgradimo na vozilo spredaj. V tem primeru imamo dve variante za vklop in izklop delovanja senzorjev.

Varianta I. na čas: V tem primeru se senzorji vklopijo, ko prestavimo v vzvratno vožnjo. Sezorji se takoj vklopijo in pričnejo zaznavati morebitne ovire. Ko iz vzvratne prestave prestavimo v prvo brzino, senzorji ostanejo delujoči in sicer za 20 sekund, nakar se samodejno izklopijo. Senzorje lahko s tipko (opcijsko , tipka ABP0223) kadarkoli vklopimo (za 20 sekund) ali izklopimo.

Varianta II. Na hitrost:-Senzoji imajo analogni vhod za signal hitrosti, kar pomeni, da lahko vozilo, ki ima analogni signal za hitrost direktno priklopimo na vhod za vklop in izklop. Željeno hitrost za vklop in izklop nato s programiranjem vnesemo v centralo. Senzorji se bodo vedno ob zagonu motorja avtomatično vklopili. Izklopili pa se bodo, ko bo vozilo preseglo nastavljeno hitrost. Senzorji se ponovno vklopijo ko vozilo obmiruje-hitrost 0 Km/h.

V primeru, da vozilo nima analognega signal za hitrost je potrebno ta signal pridobiti iz CAN linije vozila in ga pretvoriti na analognega. V tem primeru uporabimo CAN modul. Delovanje je potem isto, kot pri priklopu na analogni vhod.
Cena z montažo: 220€

Imate vprašanje?

Uporabite kontaktne podatke in pridobite vse potrebne informacije.

 • 01 / 512 1598

 • 041 / 725 709

NUDIMO SISTEME, KI PREPREČUJEJO KRAJO AVTOMOBILA!

STOPITE V STIK