Parkirni senzorji za spredaj

Vsakemu vozniku se zgodi, da išče parkirni prostor pa ga ne najde, če pa že je le ta majhen, vozilo pa je veliko. Ker nismo prepričani ali bomo brez udarcev vozilo parkirali, pač ne parkiramo. Ali pa se vseeno spustimo v parkirno avanturo in poškodujemo lastno ali pa celo tuje vozilo. Morda parkiramo na nepreglednem delu ali pa iz vozila enostavno ne vidimo dovolj dobro in vozilo poškodujemo na kakšnem količku ali pa ogrozimo življenje in zdravje najbližjih.

Zato smo za vas pripravili ponudbo, ki jo omogočajo le prestižnim znamkam in modelom in sicer PARKIRNE SENZORJE. Senzorji delujejo tako, da nas opozarjajo v notranjosti kabine z zvočnim signalom. Bližje smo oviri hitrejši je tempo piskanja. Tako natančno vemo koliko še imamo do ovire. Naložba se obrestuje praktično prvič, ko ne ogrožamo lastne in tuje lastnine. Vsi senzorji ki jih vgrajujemo so zelo kakovostni kar dokazuje tudi to da imajo dve letno garancijo. Senzorje vam lahko prebarvamo tudi v barvo Vašega avtomobila. Montiramo tudi senzorje italijanskega proizvajalca MED.

Že več kot 40 let je italijansko podjetje MED Automotive sinonim za tehnologijo, inovacije ter zanesljivost v avtomobilski industriji širom sveta. Trenutno je podjetje MED Automotive eno izmed vodilnih proizvajalcev varnostnih sistemov za vse vrste avtomobilov, kamperjev ter tovornih vozil, kot so naprimer alarmni sistemi, blokade motorja, satelitsko sledenje ter parkirni senzorji.

Od leta 1971 si podjetje MED prizadeva trgu avtomobilske industrije ponuditi učinkovite ter inovativne izdelke, s katerimi poskušajo kar najbolje zadovoljiti vsakdanje potrebe po varnosti različnih uporabnikov. Njihovi izdelki so narejeni po najvišjih standardih in ponujajo kar najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Sprednji senzorji se razlikujejo predvsem s tem, kako in kdaj se vklopijo.

PARKIRNI SENZORJI META SYSTEM EASY PARK (SPREDAJ) – Cena z montažo 200€

Predstavljamo vam novo generacijo parkirnih senzorjev proizvajalca MetaSystem. Senzorje Easy Park odlikuje:

 • Enostavna monaža iz zunanje strani odbijača
 • Lahko se barvajo v barvo vozila
 • Vklop in izklop senzorjev preko stikala
 • Nastavitev občutljivosti (do 1.5 metra)
 • Lahko jih montiramo v osebne avtomobile, dostavna vozila, avtodome, …
 • Mute opcija

Cena z montažo: 200€

PARKIRNI SENZORJI META SYSTEM ACTIVE PARK (SPREDAJ) – Cena teh senzorjev je od 270€ do 370€ odvisno od modela in letnika avtomobila

Komplet 4 senzorjev, ki jih lahko namestimo na sprednji odbijač.

 • miniaturni senzorji (premer 14 mm)
 • vodoodporni priključek (IP67)
 • notranja ali zunanja vgradnja (zunanja opcijsko s kitom nastavkov – šifra:08020087
 • MUTE funkcija za avtoradio
 • enostavna montaža
 • nevidnost: možnost barvanja v barvo karoserije
 • prilagodljivost: regulacija občutljivosti; maskiranje za uporabo z vlečno kljuko ali če je rezervno kolo montirano na prtljažnih vratih možnost izklopa pri priklopu prikolice

VGRADNJA SPREDAJ – Senzorje active park 4/14 lahko vgradimo na vozilo spredaj. V tem primeru imamo dve variante za vklop in izklop delovanja senzorjev.

Varianta I. na čas: V tem primeru se senzorji vklopijo, ko prestavimo v vzvratno vožnjo. Senzorji se takoj vklopijo in pričnejo zaznavati morebitne ovire. Ko iz vzvratne prestave prestavimo v prvo brzino, senzorji ostanejo delujoči in sicer za 20 sekund, nakar se samodejno izklopijo. Senzorje lahko s tipko (opcijsko , tipka ABP0223) kadarkoli vklopimo (za 20 sekund) ali izklopimo.

Varianta II. Na hitrost:-Senzorji imajo analogni vhod za signal hitrosti, kar pomeni, da lahko vozilo, ki ima analogni signal za hitrost direktno priklopimo na vhod za vklop in izklop. Želeno hitrost za vklop in izklop nato s programiranjem vnesemo v centralo. Senzorji se bodo vedno ob zagonu motorja avtomatično vklopili. Izklopili pa se bodo, ko bo vozilo preseglo nastavljeno hitrost. Senzorji se ponovno vklopijo ko vozilo obmiruje-hitrost 0 Km/h.

V primeru, da vozilo nima analognega signal za hitrost je potrebno ta signal pridobiti iz CAN linije vozila in ga pretvoriti na analognega. V tem primeru uporabimo CAN modul. Delovanje je potem isto, kot pri priklopu na analogni vhod.

Imate vprašanje?

Uporabite kontaktne podatke in pridobite vse potrebne informacije.

 • 01 / 512 1598

 • 041 / 725 709

NUDIMO SISTEME, KI PREPREČUJEJO KRAJO AVTOMOBILA!

STOPITE V STIK